Garagepoorten

Hormann Hörmann kantel – en sectionaalpoorten. Dat is kwaliteit!
Met meer dan 20 miljoen verkochte deuren en aandrijvingen is Hörmann marktleider en dé No.1 in Europa geworden.
Een reden te meer voor de aankoop van een van de vele Hörmann garagepoorten.


Renovatie of nieuwbouw? De vorm van de garageopening speelt geen rol. Of rechthoekig, afgeschuind, met segment-of rondbogen … een sectionaaldeur past altijd.

Stijlen? Door de enorme waaier van mogelijkheden passen deze poorten in élke stijl van woning. Of dit nu een strakke poort met een glad oppervlak is voor in uw moderne woning of een poort met extra motief (met een glad of een gekorreld oppervlak), alles kan.

Afdichtingen? Duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan de vier zijden houden wind, regen en sneeuw buiten. Hoogwaardige middendichtingen tussen de deurpanelen bij dubbelwandige deuren zorgen voor een extra afdichting. Het volumineuse, holle, gummi-afdichtingsprofiel onderaan het deurblad compenseert de kleine vloeroneffenheden

Isolatie? De voornaamste isolatiepanelen zijn de LPU panelen. LPU panelen zijn volledig 42mm dik geïsoleerd en zijn aan te bevelen als uw garage rechtstreeks bij de woning aansluit. Bovendien zorgen deze panelen voor nog meer stabiliteit en een geruisarme deurloop.

Veiligheid? Veilige bescherming door de optilbeveiliging. Ongenode gasten maken met de automatische sectionaaldeuren van Hörmann nauwelijks kans. Als de garagedeur gesloten is, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de aandrijvingsgeleidingsrail, waar ze de deur meteen vast vergrendeld en tegen het optillen beveiligd. Deze deurvergrendeling is volledig mechanisch en werkt dus ook zonder elektrische voeding, in tegenstelling tot de aandrijvingen van andere fabrikanten.

Laat ons kennismaken met uw project, toekomstplannen !

Wij maken een vrijblijvende offerte