Premies

Vind de juiste premie en bespaar een hoop euro’s.

Superisolerende ramen en deuren van Reynaers Aluminium zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze besparen jou ook nog eens elke maand flink wat euro’s op je energiefactuur. Om verbouwers nog een extra duwtje in de rug te geven, bestaan er tal van premies en belastingsverminderingen.

Vlaamse renovatiepremie

Wist je dat de Vlaamse renovatiepremie bewoners-eigenaars ondersteunt die hun eigen en enige woning grondig willen renoveren? Voorwaarde is wel dat de woning in Vlaanderen ligt, minstens 25 jaar oud is en de kostprijs van de werken moet minimaal 10.000 euro (exclusief btw) bedragen. Het bedrag van de premie wordt vastgesteld op basis van de ingediende facturen en bedraagt 30% van de aanvaarde kostprijs van de werken, maar kan niet hoger zijn dan 10.000 euro.
Surf voor meer info naar www.bouwenenwonen.be

6% BTW voor renovatie

Is je woning ouder dan 5 jaar? Dan betaal je in plaats van 21% BTW slechts 6% BTW voor werken uitgevoerd door een geregistreerd aannemer. Om van dit verlaagd tarief te genieten, hoef je zelf niets te doen. De door jou gekozen aannemer zal slechts 6% BTW aanrekenen op zijn facturen.
Voor meer info surf naar minfin.fgov.be

Gemeentelijke premies

Deze verschillen van gemeente tot gemeente. Om er zeker van te zijn dat je geen enkele premie misloopt, kan je best terecht in jouw plaatselijke gemeentehuis voor meer info. Surf ook naar www.premiezoeker.be

 EPB-regelgeving

Ook belangrijk is de EPB-regelgeving. EPB staat voor EnergiePrestatie en Binnenklimaat. Sinds 2006 is er een nieuwe regelgeving vastgelegd. Op www.energiesparen.be lees je er alles over.

 (bron : http://www.nieuweramen.be/NL/bouwers-verbouwers.aspx )

Laat ons kennismaken met uw project, toekomstplannen !

Wij maken een vrijblijvende offerte