Zonwering

Buitenzonwering van Renson is de meest efficiënte manier van zonwering. Ze vermijdt een directe straling van de zon door het glas. De inval van natuurlijk licht en warmte kunnen dus gecontroleerd worden naargelang de situatie.

De laatste jaren is er een overgang naar oplossingen die windvast zijn. Deze systemen zijn meestal uitgerust met een ingenieus geleidingssysteem met ritsprincipe. Daardoor zit het doek strak en windvast in elke positie.

Laat ons kennismaken met uw project, toekomstplannen !

Wij maken een vrijblijvende offerte

De verschillende types zonweringsdoeken en hun kenmerken.

Er zijn de glasvezeldoeken-die isoleren goed en houden Uv-stralen tegen, zijn 100% stabiel en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien ogen ze ook mooi.
Polyestervezeldoeken worden dan weer gewaardeerd voor hun scheurweerstand en slijtvastheid.

De efficiëntie van een screen heeft ook veel te maken met de kleur. Zonwering in een lichte kleur laat meer licht en Uv-stralen door, terwijl donkere modellen meer dan 90% van de Uv-straling filteren. Ook doeken met bedrukking van een logo of tekening zijn perfect mogelijk.

Graag een budgetvriendelijke screen, liever windvast, liever voorbouw (kast in het zicht) of liever naadloos ingewerkt in het schrijnwerk? Alles is mogelijk. Wij helpen u hiermee graag verder!

Wij kunnen u verschillende soorten terrasoverkappingen aanbieden:

  • Een aluminium constructie in Reynaers profielen met glas of plexi als dakbedekking
  • of een terrasoverkapping van Renson die verkrijgbaar is in 3 varianten: Lagune, Algarve en Camargue

Lagune:

Deze gepatenteerde terrasoverkapping onderscheidt zich door zijn geïntegreerde, oprolbare windvaste doekzonwering in de dakstructuur. Zij is eveneens volledig afsluitbaar met windvaste screens, glazen schuifwanden of Loggia-schuifpanelen. De flexibiliteit van de Lagune zorgt voor een optimaal comfort en leefplezier. Kortom: een extra sfeervolle ruimte voor alle seizoenen.

Algarve:

Deze terrasoverkapping biedt de perfecte oplossing als zonwerend dak door middel van zijn roterende aluminium lamellen. De Algarve oogt minimalistisch door zijn strak design en zuivere belijning.

Camargue:

Deze innoverende terrasoverkapping, voorzien van roterende aluminium lamellen, kan aan alle zijden afgesloten worden door middel van windvaste geïntegreerde Fixscreen, glazen schuifwanden of houten Loggia-schuifpanelen. Via de geïntegreerde waterafvoer wordt het water naar de kolommen afgevoerd. Deze waterafvoer werkt ook bij het opendraaien van de lamellen na een regenbui, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft. Geïntegreerde LED-verlichting; verwarming en Flat Panel luidsprekers zorgen voor extra gebruikscomfort.