Specials

Deze klant heeft sinds jaren een binnenzwembad in combinatie met een (gedeeltelijk) buitenzwembad. Hier hadden we toen ook al ramen geplaatst.
Met de komst van  kleinkinderen sprak hij ons opnieuw aan om een veilige oplossing te vinden, maar zonder afbreuk te doen aan het comfort van het bestaande zwembad. Het buitenzwembad moest namelijk steeds open kunnen blijven in de zomer en het binnenzwembad moest nog steeds voldoende licht krijgen.

Door een goede samenwerking met de klant, kwamen we tot deze realisatie welke uniek is qua concept.

De combinatie is de Algarve (voor daklicht), met de vouwdeuren langs beide zijden in de Reynaers profielen CF77. Deze zorgen ervoor dat,  als de constructie open of toe is, het een buitenzwembad en/of een binnenzwembad is.
Het verticaal afsluiten van een terrasoverkapping op zich is niet uniek, maar dit gebeurt steeds enkel met glazen schuifwanden. Deze waren in deze situatie niet interessant, omdat ze niet volledig dicht zijn (houden geen vuil en bladeren tegen) + ze zijn niet isolerend.

In onze realisatie  is alles uitgevoerd met geïsoleerde profielen en met superisolerende beglazing welke dan ook nog dubbelzijdig gelaagd is voor de veiligheid.

Dit realiseren was enkel mogelijk door de jarenlange ervaring  van Verboven Aluminiumwerken, een vlot contact met de klant en door de vele kennis van verschillende materialen waardoor ze veel en lang genot kunnen hebben van deze realisatie.

Elke wens kan bij ons hand in hand met kwaliteit!

Laat ons kennismaken met uw project, toekomstplannen !

Wij maken een vrijblijvende offerte