Veranda’s

Meer licht en ruimte en net zo comfortabel vertoeven als in een living? Of graag een grotere ruimte voor de keuken met veel lichtinval en zicht op de tuin?

Kies voor een woonveranda ! Met haar plat dak en gesloten plafond, loopt ze naadloos over in uw huis. Wilt u toch extra licht laten binnenvallen langs het dak? Dan kunt u kiezen voor een aluminium lichtstraat in de vorm van hellend glas of in zadeldakvorm.

Er is steeds meer vraag naar een aanbouw die wel de voordelen biedt van een klassieke veranda, maar niet de traditionele nadelen, zoals een teveel aan hitte in de zomer of te veel rechtstreeks binnenvallend daglicht. Aan al deze voorkeuren voldoet een woonveranda!

Op het vlak van isolatie kunnen we u het beste aanbieden: superisolerende profielen met driedubbel beglazing of dubbel beglazing en dit in combinatie met  voldoende dakisolatie. Met andere woorden: veel comfort én een besparing op uw verwarmingskosten!

De woonveranda kan ook in alle stijlen uitgevoerd worden: rustiek met het CS38SL of renaissance profiel ofwel klassiek of modern met het functionele profiel. Onze aluminium (hoek)bekledingen worden ook steeds voorzien naargelang de gewenste stijl: met of zonder extra accenten en natuurlijk steeds met de gekende kwaliteit!

 

Heb ik een vergunning nodig ?

Kijk snel of je een vergunning nodig hebt of niet op de site van Wonen Vlaanderen. Klik op onderstaande link

Wonen Vlaanderen : Heb ik een vergunning nodig ?

Laat ons kennismaken met uw project, toekomstplannen !

Wij maken een vrijblijvende offerte